Travel Dan-20130809115311859122-620x349

Publicat la data de 21 August, 2013 | de catre Ianula

Los Angeles, orașul îngerilor

Los Angeles în limba spaniolă înseamnă „îngerii”. Orașul era inițial un pueblo (n.a. o comunitate foarte mare de spanioli) și numele întreg, spaniol, era: „El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Angeles de Porciúncula” care înseamnă „Orașul Doamnei Noastre Regina Îngerilor de Porziuncola”. Acest oraș este cel mai mare oraș din California, și al doilea din SUA ca mărime. Aici au luat naștere cele mai mari filme americane, care au promovat „visul american” și este locul perfect pentru a vedea celebrități la tot pasul.

Acest oraș te primește cu brațele deschise, acest fapt fiind susținut de formele extravagante prin care îl poți vizita. De la turul „Grand Tour” care este a rămas vestit de-a lungul timpului, până la noile tururi purtate cu elicopterul, vei putea vedea plajele, casele starurilor de cinema, toate atracțiile prin ochii unui expert. Este o metodă unică de a vedea Los Angeles-ul, chiar dacă l-ai mai vizitat cu ocazia altor timpuri. De asemenea, există și un itinerariu de 5 zile propus de către primăria din Los Angeles, care include Hollywood-ul și cele mai importante atracții, fiind destinat să-ți ocupe timpul pe durata a 5 zile. Nu este necesr să închiriezi o mașină, deoarece itinerariul se axează pe tururi și atracții de lângă linia de tren Linia Roșie. Așadar poți scuti buzunarul de niște cheltuieli, și poți folosi banii pentru cumpărături.

Cel mai faimos studio de filme și parc tematic ce cuprinde: studio de filme, tururi, atracții, restaurante și multe altele. Poți vedea cum se desfășoară acțiunea din „spatele scenei” sau cum se aplică efectele speciale. Universal Studios este un alt „trebuie văzut” pentru că este un tur într-un studio de filme și un parc de distracții renumit în lume, ambele fiind în același loc. Universal Studios este la câteva minute de mers pe jos de Hollywood Boulevard, așadar aici trebuie să vii!

Cu toate că se întinde pe doar 14 km², acest oraș micuț este o destinație ce atrage milioane de turiști în fiecare an, care speră să vadă vedete de film. Turiștii vizitează foarte des Beverly Hills, frecventând magazinele chic, buticuri și restaurantele. De asemenea orașul oferă o paletă excepțională de alegeri privind hotelurile de 5 stele, care își răsfață oaspeții indiferent de rasă sau națiune.

Așadar te invit să vizitezi acest oraș, care va rămâne veșnic o atracție pentru studiourile sale dar și pentru „bulevardul stelelor”, unde tu, ca turist, vei putea călca pe aceeași porțiune unde marii actori ai acestei lumi și-au pus amprenta.

Autor: Răzvan Constantin Dincă

Back to Top ↑
  • Cycle on South America