Termeni și Condiții

Conditii generale de utilizare

Site-ul http://www.liketv.ro este proprietatea companiei:

S.C. Inside Media Film S.R.L.
Cod Unic de Inregistrare: 31171850
Nr. de Ordine in Registrul Comertului: J40/1209/2013

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul http://www.liketv.ro, numit generic in continuare “site”.

Utilizarea site-ului presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.

Site-ul este proprietatea unei companii romanesti si, prin urmare, se supune legilor din Romania.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate.

Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre site a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statisitica.

Datele personale sunt furnizate de utilizatori in momentul participarii la campaniile organizate de site sau prin inscrierea utilizatorului la serviciul de newsletter. Datele colectate de la utilizatori se refera la: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail si cod numeric personal.

Conform legii nr. 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:

  • Dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte.
  • Dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi.
  • Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
  • Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Drepturile la care se face referire in alineatele de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate companiei noastre sau prin e-mail la adresa office@liketv.ro

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului

Continutul si design-ul site-ului si baza de date colectata de la utilizatori reprezinta proprietatea Like TV si sunt protejate de legislatia in vigoare in Romania, in privinta drepturilor de autor si a drepturilor conexe.

Continutul site-ului poate fi utilizat exclusiv in scop personal. Orice utilizare in alte scopuri decat personale se va face doar cu acordul scris in prealabil al Like TV.

Este strict interzisa copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului site-ului.

Este permisa reproducerea a maximum doua paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei si cu link catre site-ul nostru, dupa urmatorul model:

Utilizatorii care expediaza informatii catre site isi asuma obligatia de a nu incalca in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar detine si accepta implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.

Modificarea termenilor si a conditiilor

Like TV isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare anterioara a utilizatorului.


Back to Top ↑
  • Cycle on South America