Special divertiland-scapa-de-arsita-din-oras

Publicat la data de 13 July, 2013 | de catre Adriana

DIVERTILAND – scapă de arșița din oraș!

Inaugurat în august 2012, Divertiland este primul concept de parc de distracţii dezvoltat după standarde înalte internaţionale din industria distracţiei. În următorii ani, organizatorii îşi doresc ca Divertiland să devină cea mai importantă destinaţie de distracţie pentru Europa de Sud-Est. 

22 de tobogane cu apă cu viteze mari, 4.200 de metri pătraţi de plajă, piscină de 1.200 de metri pătraţi cu 33 de moduri diferite de a face valuri şi un loc de joacă numai pentru copii sunt doar câteva dintre atracţiile parcului de distracţii situat lângă cartierul bucureştean Militari.

Favorita vizitatorilor, „Rain Fortress“, va deservi cel mai aşteptat moment si anume umplerea unei găleţi uriaşe cu 600 de metri cubi de apă şi stropirea participanţilor. În plus, vor fi puse la dispoziţia tuturor toboganele speciale, „Elephant Springs“ sau „Hippo Pool“, cu tunuri şi pistoale cu apă, duşuri, ţâşnitoare, toate în diferite forme, culori şi dimensiuni.

Cei care doresc să se distreze într-un cerc restrâns pot opta pentru petreceri private pentru copii,  lângă piscine sau în foişoare, cu decoraţiuni spectaculoase, cu muzică şi activităţi coordonate de către animatori  profesionişti.

Anul 2013 aduce noi facilităţi, ce includ mai multe restaurante, o zonă de activităţi dedicată copiilor, dar şi noi opţiuni de distracţie precum lecţiile de surfing în singura piscină cu valuri funcţională din Bucureşti.

Cele 22 de tobogane sunt create pentru a oferi experienţe unice pentru toate gusturile, de la cele mai aventuroase la cele mai cuminţi.

La DIVERTILAND gasesti de asemenea cel mai abrupt tobogan din ţară, al cărui unghi de înclinare de 60 de grade provoacă senzaţia de cădere în gol. Tot la capitolul senzaţii tari mai intră şi toboganul bumerang, toboganul super-bowl şi toboganul de viteză în care iubitorii de adrenalină pot atinge şi 65 kilometri pe oră în cădere.

Noile atracţii au presupus o investiţie de peste o jumătate de milion de euro, care se adaugă celor 25 de milioane de euro investite deja în deschiderea parcului pe o suprafaţă totală de 7,2 hectare, echivalentul a zece stadioane de fotbal.

Back to Top ↑
  • Cycle on South America