Social teatru-620x350

Publicat la data de 19 September, 2013 | de catre Monica

Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii, în Capitală între 28 septembrie şi 5 octombrie

Cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii “100, 1.000, 1.000.000 de poveşti”, organizat de Teatrul Ion Creangă, va avea loc în perioada 28 septembrie – 5 octombrie, în Capitală, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Una dintre noutăţile acestei ediţii a festivalului este extinderea selecţiei în rândul teatrelor a căror activitate se adresează, cu predilecţie, publicului matur, dar în repertoriul cărora se găsesc şi spectacole pentru copii: Teatrul Odeon, Teatrul Foarte Mic şi Teatrul de Operetă “Ion Dacian”.

Pe lângă reprezentaţiile de la Sala Rapsodia, actualul şi temporarul sediu al Teatrului Creangă, publicul se va putea întâlni cu oaspeţi veniţi din Marea Britanie, Belgia, Franţa, Italia şi Bulgaria, dar şi din Oradea, şi pe scenele de la Teatrul de Comedie, Teatrul Odeon, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Excelsior, în spaţiile oferite reprezentaţiilor de Centrul Cultural UNESCO “Nicolae Bălcescu”, Grădiniţa Miruna, Şcoala Gimnazială “Anastasia Popescu”, Şcoala Gimnazială “Elena Văcărescu”.

Biletele şi abonamentele au fost deja puse în vânzare la casele de bilete ale Teatrului Ion Creangă (sala Rapsodia) că) şi teatrelor partenere.

Back to Top ↑
  • Cycle on South America