Showbiz MR_SAXOBEAT_3-620x330

Publicat la data de 16 September, 2013 | de catre Monica

ALEXANDRA STAN, la PRIMUL CONCERT după BĂTAIA ÎNCASATĂ!

Din luna iunie, de când a fost bătută grav de impresarul ei, Marcel Prodan (34 de ani), Alexandra Stan ( 24 de ani) n-a mai susţinut nici un concert. Asta până acum. Căci milionarul Nick Rădoi i-a trimis o invitaţie în America, unde pe data de 21 septembrie este aşteptată la o mare petrecere privată, pentru a cânta pentru câteva mii de dolari.

Cum loviturile i-au desfigurat faţa, solista a fost internată de urgenţă la un spital din Constanţa, unde a stat câteva zile, după care a găsit consolare în casa părinţilor ei din comuna Valu lui Traian. Doctorii au sfătuit-o, la externare, să stea o vreme departe de scenă, căci auzul ei a fost serios afectat.

Solista s-a conformat, toată vara s-a distrat pe plajă, alături de prieteni, însă, cum a ajuns la fundul sacului, căci dacă n-a cântat, nici bani n-a mai primit, Alexandra a dat sfară în ţară că aşteaptă oferte. Impresionat de cazul ei, care a făcut înconjurul lumii, omul de afaceri Nick Rădoi, un mare fan al Alexandrei, s-a gândit să-i întindă o mână de ajutor, aşa că i-a găsit un contract bănos, în America, unde altfel şi el locuieşte de mai bine de 35 de ani.

Se pare că frumoasa blondină va fi plătită regeşte pentru prestaţia sa: 10.000 de dolari, conform unor surse din anturajul ei. “Alexandra Stan a primit recent o invitaţie la o festivitate, legată tot de afaceri, care va avea loc pe 21 septembrie”, ne-a declarat Nick Rădoi, care abia aşteaptă să o găzduiască în imensa lui vilă pe solistă.

Back to Top ↑
  • Cycle on South America