Muzică dj-project-adela-popescu-lanseaza-fara-tine-620x350

Publicat la data de 29 August, 2013 | de catre Ianula

Dj Project feat. Adela, lansează videoclipul piesei „Fără tine”.

Dj Project & Adela Popescu lansează videoclipul piesei „Fără tine”, un videoclip incendiar, foarte alert, plin de pasiune, filmat pe malul Mării Negre, la care au participat 6000 de persoane și care spune două povești de dragoste cu ajutorul unui oaspete surpriză: Radu Vâlcan.

„A venit momentul pe care îl așteptam demult, lansarea clipului piesei Fără tine! Veți vedea două povești în paralel, eu și Radu interpretăm pe rând doi tineri îndrăgostiți care se duc la mare, cu rucsacul în spate, fac autostopul și până la urmă ajung pe litoral cu trenul și decid să rămână pe plajă cu cortul. Iar în a doua poveste, ne jucăm propriile roluri, suntem Adela și Radu, în drum spre unul din concertele pe care le-am avut vara aceasta cu Dj Project la Costinești” povestește Adela Popescu. „Am filmat 26 de ore, asta pentru că am vrut să prindem răsăritul, doar că am întâmpinat mici probleme, căci a început ploaia exact în zori,

astfel că am stabilit să mergem mai departe cu filmările și să așteptăm răsăritul din ziua următoare. Am fost foarte încântat de propunerea de a juca în noul lor clip, sunt prieten cu Dj Maxx și Dj Gino și suntem cu toții foarte încântați de rezultat, de-abia așteptăm să se lanseze” povestește Radu Valcan.

Back to Top ↑
  • Cycle on South America