Lifestyle iPhone5s_Gld_iOS7_620x350

Publicat la data de 24 September, 2013 | de catre Monica

Tim Cook: Este cea mai bună lansare a iPhone, peste 9 milioane de telefoane vândute. Un nou record pentru primul weekend de vânzări

Apple a vândut 9 milioane de iPhone-uri 5S şi 5C, în trei zile, a anunţat luni compania americană, datele reprezentând un nou record pentru primul weekend de vânzare a smartphone-urilor.

Oferta iniţială de telefoane iPhone 5S a fost epuizată în cele trei zile, se arată într-un comunicat al Apple.

“Este cea mai bună lansare a iPhone, peste 9 milioane de telefoane vândute, un nou record pentru primul weekend de vânzări”, a spus directorul general Tim Cook.

Datele sunt mai bune decât anticipau analiştii, care se aşteptau în general la circa 6 milioane de dispozitive comercializate. Modelul precedent, iPhone 5, a realizat vânzări de 5 milioane de unităţi în primele trei zile de prezenţă pe piaţă, dar nu a fost lansat imediat şi pe piaţa chineză.

Cererea pentru iPhone 5S a depăşit oferta iniţială şi numeroase comenzi online vor fi livrate în săptămânile viitoare, precizează comunicatul.

Potrivit Apple, peste 200 de milioane de iPhone-uri au fost dotate cu noul sistem de operare iOS 7.

Separat, compania a anunţat că pentru al patrulea trimestru fiscal anticipează venituri aproape de nivelul superior al intervalului anunţat anterior, de 34-37 miliarde de dolari.

Acţiunile Apple sunt în urcare cu peste 6% în tranzacţiile electronice.

Back to Top ↑
  • Cycle on South America