Evenimente SUPERKOMBAT® World Grand Prix la Botosani: Atodiresei, Andrei Stoica si Adegbuyi revin in ring

Publicat la data de 24 September, 2013 | de catre Daniel

SUPERKOMBAT® World Grand Prix la Botosani: Atodiresei, Andrei Stoica si Adegbuyi revin in ring

Românii Ionuţ Atodiresei, Andrei Stoica, Cristian Ristea, Dănuţ Hurduc şi Benjamin Adegbuyi se vor număra printre cei 14 sportivi din 9 ţări care vor lupta sâmbătă, la Botoşani, în cadrul galei SUPERKOMBAT® World Grand Prix, care va fi transmisă în direct în peste 70 de ţări de pe 5 continente, inclusiv în America de Nord.

“Pentru că suntem în căutarea unei noi generaţii de eroi, am decis să facem un mix între sportivii descoperiţi la ultimele gale New Heroes, cum sunt Ristea, Hurduc şi Marshall, dar şi cei deja foarte cunoscuţi pe plan internaţional. În total, vom avea 14 luptători din 9 ţări.”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

În turneul piramidal vor fi prezenţi patru sportivi din tot atâtea continente, învingătorul urmând să se califice pentru SUPERKOMBAT® Final Elimination de pe 9 noiembrie. Toţi cei 5 români care au fost anunţaţi pe card vor avea superfight-uri, Benjamin Adegbuyi urmând să lupte în main-event într-un veritabil duel al coloşilor. Unul dintre cei mai înalţi luptători din SUPERKOMBAT®, Adegbuyi (1.96 m) îl va înfrunta pe olandezul Reamon Welboren (2.03 m).

“Am urmărit meciurile lui, este foarte periculos, datorită alonjei superioare, dar şi a faptului că este foarte puternic. L-a învins de două ori pe surinamezul Jairzinho Rozenstruik, cel în faţa căruia eu am pierdut acum doi ani. Welboren nu a pierdut niciodată prin KO, sper ca acum să avem parte de o premieră.”, a spus Adegbuyi, care revine în ring după ce la mijlocul lui august l-a învins pe vicecampionul mondial K-1 Ismael Londt.

Gala SUPERKOMBAT® World Grand Prix de la Botoşani va începe sâmbătă, de la ora 22:00, şi va fi transmisă în direct în România de Sport.ro, iar la nivel internaţional de Eurosport, în 70 de ţări din Europa, nordul Africii, Asia şi Australia, în timp ce Fight Now TV va transmite în Statele Unite ale Americii. De asemenea, fanii din afara zonei cu acoperire televizată vor putea urmări gala în sistem Pay-Per-View pe www.epicentre.tv

Preţul general pentru bilete este de 30 de lei, iar acestea pot fi achiziţionate în sistem electronic de la magazinele Germanos, Vodafone şi Orange din toată ţara, inclusiv Botoşani, iar de miercuri şi de la casele Sălii Polivalente “Elisabeta Lipă” şi online prin www.eventim.ro

Mai multe detalii pe www.superkombat.com

Back to Top ↑
  • Cycle on South America