Despre Noi

Prezentarea companiei

Like TV a fost lansată în luna ianuarie a anului 2012, devenind o televiziune online generalistă, axată în principiu pe divertisment, care oferă utilizatorilor din mediul online informații concrete și emisiuni realizate într-o manieră inovatoare, special create pentru publicul țintă.

Like TV își propune să ofere publicului din mediul online un concept nou care promovează emisiuni cu caracter educativ și informativ. Este singura televiziune online din România care oferă o gamă variată de subiecte, domeniile vizate fiind: evenimente, showbiz, social, lifestyle, filme și travel.

Like TV este un proiect devenit realitate, aflat în stadiul de dezvoltare, cu proiecte ingenioase de viitor pentru un public cu așteptări mari.

Inovație

Viziunea este cel mai important motor al fiecărui produs pe care îl dezvoltă Like TV. Fie că este vorba de un reportaj sau de o emisiune, inovația continuă este cheia pentru a fi cu un pas în fața celorlalți.

Profesionalism

Profesionalismul este elemental definitoriu care transformă un proiect online într-o televiziune menită să concureze cu celelalte posturi TV generaliste care emit atât în sfera online cât și la TV.

Curaj

Proiectul Like TV este ghidat de faptul că este nevoie de curaj pentru a reuși dezvoltarea oricărui proiect și pentru a îndrăzni să trezească emoția dincolo de ecran, în fiecare dintre privitori.


Back to Top ↑
  • Cycle on South America